Asiakastarinoita

Koirakoulu Homeetta

Pittiseropin muutos

Tämän ihanan pittimiksin ulkoilu oli aikaisemmin kammottavan stressaavaa sekä omistajille että koiralle. Ohitukset eivät onnistuneet hyvin mistään liikkuvasta ja ulkoilutkin jäivät vähille suurten ongelmien vuosi.

Suhde kuntoon-remontin jälkeen uusi elämä on kuitenkin koitti. Koiran koulutaminen todellakin kannattaa, elämän laatu paranee kaikilla ja ulkoilun ei tarvitse olla enää mörkö. Stressitason laskettua ja suhteen omistajiin parantuessa koira kykenee ottamaan vastaan myös kouluttamista ja oppimaan uusia taitoja.

Onnea koko laumalle!

Asiakkaan palaute tähän.

Käsittelyongelmien korjaus

Sulo (1v) ei ole antanut leikata kynsiään ilman aivan mahdotonta taistelua jossa omistajan keho saa melkoiset raapimat. Sulo ei myöskään ole antautunut harjattavaksi herkistä paikoista, saati antanut omistajan leikata takkuja.

Käsittely alkoi sujua varsin hienosti koulutuksen edetessä. Omistaja on käynyt ennen Homeetan koirakoulua muutamalla kouluttajalla, ilman suurempaa edistystä arkeen.

Sulo on fiksu ja erittäin taistelutahtoinen koira, eikä huonot lonkat vähennä harmitusta. Kastrointi olisi velä turhan aikaista jotta luusto ja mieli saa kasva rauhassa aikuiseksi.

Asiakkaan palaute tähän.

Kodinvaihtajan ongelmien korjaus

Dogo Argentino -kodinvaihtajakoiran ongelmina olivat eroahdistus, vetäminen ja vaikeat ohitusongelmat. Uusi omistaja on aikaisemmin työstänyt ongelmia kolmen eri kouluttajan kanssa tuloksetta.

Eroahdistus korjaantui ohitustunnin jälkeen kun ulkoiluun löytyi logiikka. Perinteinen katsekontakti- ja sivulla -seuraa- koulutus on yleistä, mutta todella epäloogista luontaisen koiran käytöksen kannalta. Tämän koiran kohdalla siitä oli ainoastaan haittaa.

Asiakkaan palaute tähän.

Homeetan videogalleria

Kanavalla yli 200 koirankoulutusvideota

Lisätietoja

Tämän erittäin kiihkeän koiran kouluttaminen ei ollut helppoa mutta näkemällä vaivaa saatiin tuloksia aikaan.  😊