Agilitykenttä

Koirakoulu Homeetta

Agilitykenttä Kouvola

Homeetan kivituhkainen aidattu kenttä sijaitsee Kouvolan keskustan lähellä, kasarmialueen sisällä vehreän kuntopolun keskellä, jonne metsätie erkanee Kasarminmäentiestä.

Kentällä on agilityesteet, sadekatos, kontti ja puucee.

Voit varata kentän omaan käyttöösi allaolevasta varauskalenterista. Vapaaharjoittelu kentällä on mahdollista aina, kun siellä ei ole erikseen varattuja vuoroja – katso tilanne varauskalenterista.

Agilitykenttä Kouvola

Agilitykentän varaus

Voit varata kentän omaan käyttöösi oheisesta varauskalenterista. 

Maksu suoritetaan Homeetan tilille FI50 4212 001029 3070, laita viestikenttään varaajan nimi ja varauksen tuntimäärä (esim. Kaisa Koiranen 4h).

Hinnat sis. ALV 24%.

Varaus omaan käyttöön

 • Yksittäinen tunti 24€/kk
 • 2 tai useampi tunti 22€/kk

Varauskalenteri

Näet valitun päivän vapaat tunnit kalenterin alapuolella. Voit klikata useamman tuntijakson valituksi. Voit myös varata aikoja useammalta päivältä. Valintasi listautuvat yhteystietolomakkeen yläpuolelle, josta voit myös peruuttaa valintoja tarvittaessa.

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

TEE VARAUS

Vapaavuorot

Kuukausihintaan (vapaavuoro) ja vapaavuoron yksittäiskäyntiin sisältyy kentän käyttö silloin kun kentällä ei ole varausta. Harjoittelusta ilmoitetaan facebook-ryhmässä.

Kuukausi voi olla myös 30 päivää, jolloin jakson voi aloittaa milloin vain. Mikäli asiakas ostaa ja maksaa useamman kuukaden kerralla, käyttökuukausien ei tarvitse olla peräkkäiset. Käyttökuukaudet mainittava maksamisen yhteydessä.

Maksu suoritetaan Homeetan tilille FI50 4212 001029 3070, laita viestikenttään maksajan nimi ja selite maksusta (esim. Kaisa Koiranen 2kk vapaavuoro).

Mikäli varauksesi jatkuu pidempään, voit pitää avaimen itselläsi sen ajan. Tarpeettomat avaimet on palautettava.

Hinnat sis. ALV. 24%.

Vapaavuorojen hinnasto

 • Yksittäinen kk / 30 päivää 45€/kk
 • 2 tai useampi kk kerralla maksettuna 42€/kk
 • Kertamaksu 12€
 • 10 kertaa 110€
Agilitykenttä Kouvola

Homeetan kentän säännöt

 1. Asiakas vastaa itse koiransa aiheuttamista vahingoista. Suosittelen vastuuvakuutusta.
 2. Asiakas vastaa itse koiralleen ja itselleen aiheutuneista vahingoista
 3. Avainta ei saa luovuttaa ulkopuolisille. Avaimen hävitessä haltijalta, hän on Marialle ilmoitusvelvollinen asiasta ja tällöin avaimen hävitessä lopullisesti panttimaksua ei palauteta.
 4. Koirien tulee olla terveitä, madotettuja ja rokotettuja Kennelliiton sääntöjen mukaisesti.
 5. Esteillä tulee aina muistaa koirien turvallisuus ja oikea suoritustekniikka. Esteet, joita alussa suoritetaan avustajan kanssa hihnassa, on syytä jättää käyttämättä yksin harjoitellessa. Pussi on tuulisella säällä vaarallinen.
 6. Huolehdi ettei nameja jää maahan treenin jälkeen. Targetit pois esteiltä.
 7. Jos kentällä on harjoitus kesken, kysy voiko sinne tulla.
 8. Toisille on annettava suoritusrauha. Ensiksi paikalla oleva vapaavuorolainen saa suorittaa harjoituksen loppuun max. 15min, jonka jälkeen on annettava vuoro seuraaville. Sopu sijaa antaa.
 9. Vakiovuorojen ja muiden varausten aikana kentälle ei voi tulla harjoittelemaan itsenäisesti.
 10. Vuorot ilmoitetaan kalentereissa. Vapaavuorolaiset ilmoittavat käynneistään facebook-ryhmässä. Kentän varaaminen vain omaan käyttöön maksaa aina erikseen varauksen mukaan. Vapaavuorolainen ei siis voi varata kenttää itselleen vapaavuoron hintaan. Katso hinnasto.
 11. Juoksuiset nartut voivat treenata housut jalassa vapaavuorolaisina ja varatuilla vuoroilla. Treeniryhmät voivat määritellä itse voiko kyseisessä ryhmässä juoksuinen treenata.