Agilitytunnit   

AGILITY TUNNIT JA HARJOITTELUT HALLISSA ON PÄÄTTYNYT 4.2.2019  HALLIN ROMAHTAMISEN VUOKSI!

Tunneille pääsee mukaan non-stop periaatteella silloin kun tunneilla on tilaa. Ryhmätunnin hinta on 18€/tunti(alv 24%) ja tunnille voi osallistua 3 koiraa. Lisää tunneista saat tietoa soittamalla (0400-719147) tai laittamalla s.postia Marialle (maria.seppanen @homeetta.net). Agilityasiakkaille on Facebookissa oma ryhmä. Tervetuloa!

 

Agilityalkeiskurssit

Uusia otetaan nonstop-periaatteella sitä mukaa kun on tilaa. Uusia kursseja tarvittaessa aloitetaan tarpeen mukaan, joten laita viesti kiinnostuksesta. Kurssit ovat kaiken ikäisille terveille koirille!

Niko ja Tahvo tunnilla!

 

HUOMIO!

Muistakaa että koiran tulee olla terve, rokotettu ja madotettu hallissa treenatessa. Juoksuisten koirien suhteen löysätään, eli omatoimitreenaajat voivat harjoittaa koiraansa housut jalassa. Homeetan ryhmätunneille ei juoksuinen saa osallistua. Pissasakko on 10€/vahinko, omistajan kuuuluu siivota vahingot.

 Halli on tuhoutunut myrskyssä 4.2.2019 :(

Hallin romuttumisesta uutisissa.

 

Hakusanat: Koirakoulu, ongelmakoirakoulutus, ongelmakoirakouluttaja, ongelmakoira, koiraongelma, Pevi-kouluttaja, Pevi-koulutus, ohituskurssi, hihnarähjä, eläintenkouluttaja, johtajuus, hierarkia, koirakuiskaaja, kommunikointi, koirien luontainen laumakäytös, käytösongelma, haukkuminen, hihnassa vetäminen, kontakti,  agility, agilityhalli, koulutuskenttä, kurssi, pentukurssi, pentutesti, testaus, luonne, häiriö, koira, puree, asiantuntija, ammattitaitoinen, koirankouluttaja, koulutusvideo, agilitykurssi

​