Koulutuskenttä 1

Homeetan kivituhkainen aidattu kenttä sijaitsee Kouvolan keskustan lähellä, kasarmialueen sisällä vehreän kuntopolun keskellä.  Osoitetta kentälle ei ole, mutta metsätie erkanee Kasarminmäentiestä. Kentällä agilityesteet, sadekatos, kontti ja puucee. 

kartta_kentta-kaukaa_pieni kartta_kentta-lahelta_pieni kentta-main-pieni

Koiraurheiluhalli MAreena ja kenttä 2

Homeetan halli sijaitsee Valkealassa, lähellä Jokelan teollisuusaluetta. Hallin osoite on Jyrääntie 55 A, Valkeala (Viherpeukaloiden puutarha). Käänny Jyrääntieltä puutarhalle ja heti ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle kasvihuoneen edestä. Hallissa on hiekka/kumirouhetekonurmi. Hallissa on agilityesteet, PK-esteet ja piilo. Hädän tullen tarpeisiin on puucee, koirien vahingoista hallissa lankeaa omistajalle 10€ pissasakko siivoustuomion lisäksi. MAreenalla on 20m2 lämpiö/toimisto jossa kahvinkeitto-mahdollisuus ja mikro. Talvella MAreenalta voi ostaa pistokepaikan auton lämmitykseen varten. Puutarhan alueelta on mahdollista vuokrata luento- ja sosiaalitilat n. 30-henkilölle. Matkaa hallillta n. 300m.

600neliön ulkokenttä kivituhkalla odottaa laajennusta.

Kartta koiraurheiluhallin sijainnista Kartta koiraurheiluhallin sijainnista  
 
 

​Kotikenttä Korialla, ei varattavissa.

Kotikenttä 500neliön keinonurmi kumirouheella on käytössä satunnaisille koulutustunneille, vieheleikki, pentukurssi, agility, rallytoko. Kenttä ei ole käytössä vapaavuorolaisille eikä eikä varattavissa.

Kotikenttä Korialla